J-Blog Overal LINDA

Linda kent iedereen. Linda is een ambitieuze, goedlache, zelfverzekerde Hollandse vrouw.
Maar ondertussen wordt is ze al als merk op de markt gebracht. Ze heeft zelfs een eigen magazine en meerdere eigen tvprogramma’s.
Ook heeft ze een eigen website. facebookpagina, Twitterpagina en App. In Nederland zal iedereen haar dan ook wel kennen van 1 van deze uitingen. Naast deze uitingen kennen vele mensen haar uiteraard van de vele programma’s waar ze in meespeelt of presenteert. Ze presenteert bijvoorbeeld: Ik Hou van Holland, 1 tegen 100, Miljoenenjacht en Weet ik veel. Maar ook is ze een hele goede actrice en dit laat ze zien in de volgende series: Iedereen is gek op Jack,
Gooische vrouwen en Linda en Beau op zondag. Ook heeft ze niet te vergeten een eigen programma gehad namelijk Linda’s zomerweek. Hierin interviewde ze bekende Nederlanders over gebeurtenissen in hun leven. Een heel persoonlijk programma dus wat Linda met veel liefde weergaf.
Door al deze verschillende uitingen die het merk LINDA heeft, bereikt ze een erg grote doelgroep. En dat is natuurlijk hartstikke goed voor het merk. De verschillende uitingen kunnen apart van elkaar gebruikt worden. En hebben elkaar dus niet nodig om duidelijk te maken wie Linda is, en wat het merk over wil brengen. Het merk LINDA werkt dan ook met een Transmediaal concept dit houdt in dat: De uitingen elkaar niet nodig hebben om de boodschap goed over te brengen.
Het merk Linda is zo’n succes omdat de mens Linda dit ook is. Linda is oprecht, puur Hollands en erg herkenbaar. Je krijgt bij Linda bijna het gevoel dat ze bij je in de huiskamer zit zo eigen presenteert ze. Daarom kunnen mensen haar ook zo waarderen. Veel negatieve eigenschappen heeft ze niet. Misschien de keuze om geen reclames te maken voor haar uitingen weerhoudt haar van nog meer naamsbekendheid. Maar zonder deze reclames schopt ze het ook al erg ver. Het goede aan het merk LINDA is dat ze alle uitingen op elkaar aanpassen.
Zo blijft goed herkenbaar wat bij het merk Linda hoort. Zelf vind ik de manier hoe de website ontworpen is erg druk en chaotisch. Mijn website is het niet ik zal er niet langer op zitten als nodig is en dat is niet de bedoeling bij zo’n website als LINDA. Omdat het juist een website is om in je vrije tijd op te surfen. Ik vind dus dat daar wel wat verbeter puntjes zitten.
Dit was voor vandaag weer mijn Blog. Mijn vraag voor vandaag waarom houd jij van Linda of waarom juist niet?
Blogger: Jacky Tegelaar
Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s