Trend van nu

Tegenwoordig worden vooral veel jongeren in een trend meegesleurd. Iets moet perse anders en apart zijn om op te willen vallen. Want daar gaat het allemaal om. Iedereen wilt anders zijn. Maar hoe doen wij dat als alles wat we doen al een rage word. Dan gaan we op naar een nieuwe hype-in-wording.

Wat mij opvalt is dat tegenwoordig heel veel mensen (jongeren) geïnspireerd zijn om gezond en fit te leven. Denk aan healthy food en fitness. Als je kijkt op onze social media Facebook, Instagram en Tumblr o.a. staat alles vol met afbeeldingen en teksten die gaan over een gezonde levensstijl.

Aan de ene kant is dit een trend die super goed is voor de mensen. Doordat je naar andere voorbeelden kijkt van gezonde sterke mensen wordt je zelf ook getriggert om hier mee te beginnen. Maar eigenlijk wat je doet is uit onzekerheid jezelf vergelijken met anderen.

Wat mij hier aan aanspreekt is dat jongeren eindelijk echt zelf de stap nemen om te gaan sporten met maatjes omdat het leuk is. Vooral scholen nemen deze trend op en zorgen er voor dat er meer gezond voedsel te koop is. Zolang je in een omgeving bent waar veel mensen aan een trend mee doen, ben je zelf meer in de verleiding om er in mee te gaan.

En dat is mijn conclusie.

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s