Trendy volgens Denise! ;)

Deze blogpost gaat over wat ikzelf trendy vind, wat ik iets van nu vind en wat mij aanspreekt, maar wat is trendy precies? Trendy wil zeggen dat producten volgende de laatste mode/trends zijn geproduceerd. Bij trendy denk ik al gauw aan kleding, maar bij trendy kan je ook denken aan kapsels, make-up en zelfs technologie. Trendy kan in het breedste van de zin gebruikt worden.

Wat ik erg trendy vind, is de laatste mode. Het is niet zo dat ik de mode op de voet volg, maar ik kijk wel wat er nu ‘in’ is. Kleding van Shoeby vind ik erg leuk en trendy. Het is stoere kleding, maar tegelijkertijd heel modern. Als ik daar shop, scoor ik daar altijd. Wat ik ook erg trendy vind, zijn de ‘nonchalante’ kapsels, zoals een zijvlecht of zijstaart met losse plukken. Verder vind ik schoenen helemaal geweldig. Ik ben een echte schoenenfreak, dus schoenen vind ik altijd trendy zolang ze maar naar mijn smaak zijn. Denk hierbij aan New Balance, Timbalands, laarzen en sandaaltjes.

Wat ik iets van nu vind, vind ik lastig te zeggen. Zoiets moet ik tegenkomen, moet ik zien. Als iemand kleren draagt die nu in de mode zijn, vind ik dat helemaal iets van nu, maar het kan ook goed zijn dat ik iemand zie die kleren draagt waarvan ik denk: ‘Mens, hoe kan je het aantrekken, zo niet (meer) in de mode!’ Wat ik ook iets van nu vind is, dat mensen snel trends en hypes van elkaar overnemen. Denk bijvoorbeeld aan de Timbalands. Iemand heeft waarschijnlijk deze na een hele lange tijd weer uit de kast getrokken, want vroeger zijn deze ook al in de mode geweest. Deze schoenen zijn vervolgens weer helemaal in de mode gekomen. Dit proces vind ik helemaal iets van nu en je ziet het bij heel veel producten. Wat ik ook helemaal van nu vind, zijn de smartphones. Er komen steeds modernere toestellen op de markt, het lijken bijna kleine/draagbare computers. Smartphones zijn echt iets van de laatste tijd. Iedereen kent het en de grote meerderheid maakt er ook zeer intensief gebruik van.

Wat mij aanspreekt is zeker de laatste mode, de nieuwste smartphones en schoenen! Ik kan een hele dag shoppen en dan alleen maar schoenen kopen. Ik weet niet wat het is, maar schoenen vind ik helemaal leuk! De laatste mode vind ik altijd leuk, ik vind het leuk om met de mode mee te gaan, maar ik behoud wel mijn eigen style. Dus als ik de laatste mode niet leuk vind, dan pak ik net zo lief iets ‘ouds’ uit de kast. Verder vind ik de nieuwste smartphones altijd leuk. De modellen worden steeds anders en tuurlijk vergelijk je met andere nieuwe toestellen om te kijken welke ‘beter’ is. Deze processen bij producten herken ik heel erg, omdat ik het ook bij andere zie. Ik ga mij verdiepen in de dingen die mij aanspreken en ik vind het ontzettend leuk om dat te doen!

Door: Denise van Geffen

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s