Trends, hypes en rages.

In deze blog gaan we het hebben over trends, hypes en rages. Wat is nou het verschil tussen deze drie begrippen, wat is een goed voorbeeld en wat vind ik zelf eigenlijk trendy?

Laten we maar beginnen met het uitleggen van de drie begrippen. Een trend is een ontwikkeling uit het verleden in een bepaalde richting dat zich in de toekomst verder ontwikkeld. Dit kan een ontwikkeling in de muziek zijn, maar ook in de mode en heel veel andere dingen. Een hype is iets dat kort heel veel aandacht krijgt en vervolgens ineens weer uit de aandacht verdwijnt. Een rage is iets dat langzaam in de aandacht komt en ook langzaam uit de aandacht verdwijnt, maar toch op dat moment heel veel aandacht krijgt.

Een voorbeeld van een trend is de televisie. Televisie is in het verleden ontwikkelt en het blijft zich verder ontwikkelen. Het is iets dat bekend is onder alle mensen en eigenlijk doen alle mensen er ook aan mee door televisie te kijken.

Een voorbeeld van een hype is de Ice-Bucket Challenge. Dit was kortgeleden heel erg in de aandacht, maar is nu vrijwel verdwenen. Heel veel mensen deden er aan mee en dit maakte de Ice-Bucket Challenge zo populair.

Een voorbeeld van een rage is een spaaractie, zoals het sparen van voetbalplaatjes. Het wordt langzaam bekend en nadat het is afgelopen is het ineens niet meer belangrijk.

Nadat ik de begrippen heb uitgelegd rest er eigenlijk alleen nog de vraag wat ik eigenlijk leuk vind qua trends. Ik vind zelf dat ik niet echt iemand bent die echt met alle trends en hypes meeloop, maar ik ben ook niet iemand die alleen maar mijn eigen ding doet. Qua kleding probeer ik wel een beetje met de mode mee te gaan door skinny jeans te dragen en andere dingen. Maar het is niet zo dat ik mijn haar laat dip-dyen, omdat dit populair is onder veel meisjes.

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s