Trends

Een trend is een ontwikkeling in een bepaalde richting op lange termijn. Vaak ontstaat dit vanuit een rage. Een trend is een persoonlijke ervaring en die kan voor iedereen anders zijn. Dit wordt bepaald door verschillende factoren. Zo hebben bijvoorbeeld je omgeving, opvoeding en maatschappelijke positie hier een belangrijke rol in.

Een trend van de laatste tijd zijn de 30 day challenges. In 30 dagen elke dag een bepaalde oefeningen doen voor je lichaam. Na 30 dagen stop je, maar is het de bedoeling dat je dit onbewust nu zelf blijft volhouden.

Een best goede trend denk ik. Je wordt toch aan het bewegen gezet. Op het punt na dat het na 30 dagen stopt. Gezond leven is zeker belangrijk maar is een challenge van 30 dagen dan wel een goede manier? Kan je dan niet beter goed op je eten letten en een paar keer in de week sporten?

Kortom, trends zijn per persoon verschillend. Waarom hebben we trends nodig om gezond te leven? Of waarom hebben we trends nodig om ons op een bepaalde manier te kleden? We laten onze dagelijkse keuzes soms gewoon afhangen op trends.

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s