Een voorbeeld van een reclame waar een soort storytelling in voorkomt is de ‘Thuis sinds 1753’ campagne. In deze reclame ga je terug in de tijd naar 1753 en zie je hoe een moeder thee maakt voor haar zoontje die thuiskomt, het beeld loopt daarna over in een iets modernere manier van thee zetten, ook voor een zoontje dat thuis komt. Zo gaat dit nog een paar keer door tot je in de huidige tijd komt. De verschillende beelden die voorbij komen zijn iconisch voor de verschillende stijlen in de afgelopen paar honderd jaar, je begint met oud Hollandse kledendracht en gaat zo verder in de tijd tot je duidelijk de 70’s en 80’s herkent en uiteindelijk eindig je bij de huidige tijd en hoor je de tekst, thuis sinds 1753. Op de achtergrond van de reclame wordt een heel huiselijk rustgevend deuntje afgespeeld en van de hele reclame krijg je gewoon een warm behaaglijk gevoel.
De karakters die voorkomen in de reclame zijn dus de moeder en het zoontje. Ze moeten hetzelfde voorstellen in alle jaren die worden afgebeeld maar zijn natuurlijk wel anders en dat zie je ook goed door de kleding en de omgevingen waar ze zich in bevinden. Ook verandert het beeld van pickwick mee van losse thee in een potje naar het huidige thee zakje. De rollen van de moeder en het jongetje zijn dus om jezelf met hun situatie te vergelijken en jezelf er in te herkennen. Pickwick wil je het gevoel geven dat als je hun thee gaat drinken dat je je dan net zo behaaglijk en thuis zult voelen als de karakters in de reclame.
Wat nou zo goed is aan deze reclame is het feit dat ze inspelen op het feit dat het al een heel oud vertrouwd merk is en dat ze het dus afbeelden alsof het de normaalste zaak is en bijna een must have dat je die thee in huis hebt omdat je anders niet thuis bent, aangezien ze dus in de reclame refereren naar het feit dat je thuis bent als je pickwick drinkt. Ook gebruiken ze een moeder in de reclame, wat een goede zet is want wie houdt er nou niet van moeders.